about

O NAMA

KRUŠIK D.O.O. je veleprodaja i maloprodaja alkoholnog i bezalkoholnog pića.

Firma je osnovana 1999. god. i počela je sa radom kao malo preduzeće, da bi tokom proteklih godina prerasla u jednu od najprestižnijih firmi na našim prostorima.

Trenutno zapošljava oko 50 radnika i posjeduje 16 dostavnih vozila. Imamo veliku teritorijalnu pokrivenost i to snadbijevanje na području opština: Bijeljina, Ugljevik, Lopare, Zvornik, Vlasenica, Šekovici, Milici, Bratunac, Brčko, Modriča, Šamac, Tuzla, Živinice, Banovići, Kladanj i područje federacije.

DISTRIBUCIJA

Poslujemo na principu mikro i makro distribucije uz pomoć komercijalista na području kompletne sjeverno-istočne Bosne i Hercegovine koji su svakodnevno na terenu i prikupljaju narudžbe koje se dostavljaju na adresu kupca.

distribucija

BRENDOVI

ZASLUŽILI SMO POVJERENJE
NAJJAČIH PRODAJNIH BRENDOVA

brend-calsberg

Tokom proteklih godina zaslužili smo povjerenje najjačih prodajnih brendova u domenu pića na ovim prostorima te sa ponosom ističemo da smo već godinama vodeći distributeri za sledeće kompanije:

Coca Cola, Vitinka, Carlsberg, Nektar pivo, Jelen pivo, Zaječarsko pivo te još mnogo različitih brendova iz grupe alkoholnih i bezalkoholnih pića.

VAŠ POUZDAN PARTNER VEĆ 18 GODINA

Veleprodaja i maloprodaja alkoholnog i bezalkoholnog pića

icon-kontakt

KONTAKT

Kontaktirajte nas a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti na sva vaša pitanja. Biće nam zadovoljstvo da vam izadjemo u susret.

icon-planiranje

PLANIRANJE

Tim obučenih komercijalista, stoji vam na raspolaganju za pomoć prilikom planiranja neophodnih artikala za vaš objekat.

icon-narucivanje

NARUČIVANJE

Svim našim klijentima stoje na raspolaganju – prodajni tim opremljen savremenim PDA uređajima i TELESALES služba.

welcome
icon-logistika

LOGISTIKA

Kvalitetnim procesom komunikacije i pažljivim planiranjem transporta dostižemo maksimalnu logističku efikasnost.

icon-transport

TRANSPORT

U okviru voznog parka kompanija poseduje vozila koja će prema konkretnim potrebama u garantovanom roku dostaviti robu na željenu adresu.

icon-realizacija

REALIZACIJA

O uspešnosti realizacije poslovanja svedoče HoReCa i Retail outleti sa kojima imamo uspešnu dugogodišnju saradnju kao i ekspanziju.